+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Deň otcov

Každým dňom je to bližšie a bližšie. Blíži sa k nám deň otcov. Každý otec potrebuje pozornosť od svojich detí, ktorým stojí celý čas po boku. Pre deti neznamená len byť otcom, pre deti je vzorom a ich priateľom, s ktorým podnikajú výlety a rôzne zaujímavé dobrodružstvá. Preto by ste si deti mali vážiť svojho otca a dopriať mu malé rozmaznanie v podobe zážitku alebo malého darčeka. Dobre všetci vieme, že každý otec je milovník piva a väčšina oteckov si dopraje a vychutná pri dobrom futbale vychladené pivo. Možno práve Váš otec sa zamýšľal nad tým, ako sa vyrába tá pravá chuť piva. Doprajte svojmu oteckovi kurz varenia piva a spolu s kurzom mu tak doplníte hladinu vitamínu B. Predsa, treba myslieť na zdravie svojich rodičov! :D

Keď už vravíme o tom pivku... k dobrému pivu patrí aj dobré jedlo. Zoberte svojho otca na výborné chutné husacie hody. Spoločne si pochutnáte na výbornom husacom vývare, po ktorom by nasledovali ďalšie husacie špeciality. Verte, budete mať nebíčko na jazyku!

Vraví sa, že muž je po celý život dieťaťom. Ak je práve Váš otec stále duchom dieťaťom, čo tak mu splniť jeho tajné detské sny? Určite aj Váš otec túžil byť smetiarom, jazdiť na smetiarskom aute, pociťovať vietor vo vlasoch a každé ráno za včas stávať, aby mohol čo najviac smetiakov pozbierať. Splňte mu tento sen a doprajte mu stať sa na jeden deň smetiarom.  Ak toto nie je to pravé orechové pre Vášho otca, tak určite ako malý chlapec obdivoval veľké stroje ako je bager. Už žiadne pieskovisko a malé bagre, s ktorými sa s Vami hrával, keď ste boli malí, doprajte mu pocítiť prácu na skutočnom veľkom bagri. To je určite zážitok pre správneho chlapa!

Nezabudnite na svojho otca, zaslúži si Vašu pozornosť! 😊

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu