+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Sviatok zaľúbených!

Už klope na naše dvere sviatok zaľúbených. Každý jeden z nás túži po láske a priateľstve v podobe bozkov či objatí, ktoré z nás prebúdzajú tie najkrajšie pocity. Prečo teda neprežiť v tento deň lásku ešte intenzívnejšie? Tento deň Vám nemusí pripomínať lásku medzi zaľúbencami, ale môže symbolizovať lásku medzi rodinami, priateľmi, rodičmi a ich deťmi. Premýšľate nad originálnym darčekom pre Vašu drahú polovičku a nenapadá Vás originálny darček? Netreba behať po nákupnom centre a hľadať ten najdrahší darček. Svoju lásku môžete prejaviť rôznymi spôsobmi.

My Vám ponúkame darček v podobe zážitku, s ktorým potešíš svoju milú polovičku a prežijete najkrajší spoločný deň. Zastavte sa a vyberte si zážitok z našej ponuky, venujte tento deň iba sebe a Vašej milujúcej osobe.

Túžite využiť tento deň naplno a posunúť Váš vzťah o level vyššie? Povedzte si najkrajšie vyznanie lásky a nasaďte snubný prsteň svojim nežným polovičkám v oblakoch pri západe alebo východe slnka s výhľadom na nádhernú krajinu. Verte, budete sa cítiť ako v oblakoch.

Ak je pre Vás tento zážitok moc adrenalínový, máme tu pre Vás niečo iné! Doprajte si zásnuby na zámku ako z rozprávky. Na pár dní sa budete cítiť ako princ s princeznou.

Túžite po oddychu a gurmánskej noci? Rozmaznávať sa vo wellness alebo degustovať víno? Doprajte si súkromie s výhľadom na Vysoké Tatry a vyrazte na romantický pobyt pre dvoch na zámok.

 

 

 

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu