+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Čo nové na Adine?

Pomaly sa nám končí zimné obdobie a ani sa nenazdáme a máme tu jar. Jar so sebou prináša začiatok niečoho nového a my prinášame nové zážitky!

V zime sme málo športovali, treba sa začať viac hýbať a s tým vie zaručene pomôcť tanečný kurz, ktorý zvládne absolvovať aj úplný začiatočník. Navyše je na výber z množstva tanečných štýlov, ako salsa, tango, čardáš či africká kizomba.

Jar je ako stvorená na návštevu zámkov, ale čo tak si ju spestriť a prejsť sa po zámockých záhradách v typických dobových kostýmoch? Exkluzívne iba u nás sa ocitnete v koži urodzenej šľachty.

Umelecké duše možno osloví výroba opasku. Vyskúšate si, ako ste zdatní v ručných prácach a výsledkom bude krásny kožený opasok, ktorý vám môžu ostatní ticho závidieť.

Ak ste však menej zdatní a napríklad také montovanie skrine je pre vás nočná mora, o to sa už postará náš hodinový manžel, ktorý opraví aj nemožné!

A ak hľadáte netradičný darček, ktorý rozhodne prekvapí, odporúčame marionetových dvojníkov. Bábka s ohybnými končatinami, ktorá je presnou kópiou obdarovaného. No nie je to úžasné?

article-left-image
article-right-image
Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu