+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Let lietadlom darček pre každého

Splňte spolu s nami niekoho detský sen! Lustrovanie internetových obchodov hľadaním vhodného darčeka môže byť vyčerpávajúce, častokrát frustrujúce či zdĺhavé. Poznáte to vy a rovnako aj my. Nezabudnite však, že na tie ideálne darčeky, sme tu pre vás, a rovnako tak vám prinášame aj perfektný darček pre muža!

Let lietadlom je snom viacerých už od detstva. Spomienky z prípravy na vojnu, kde sa začalo množstvo prvých lások, či vyformovanie muža z chlapca, sú častokrát ešte stále spomínané v rodinnom kruhu.

Veríme, že i vďaka tomuto darčeku, zaiskrí v očiach nejedného chlapa radosť. Spoločnosť počas letu vám bude robiť jeden z najskúsenejších bojových pilotov, ktorý vás neukráti o nejaké tie spomienky či zážitky z minulosti.

Radosť z letu si vychutnáte na jednomotorovom vrtuľovom lietadle Socata tb 10 a počas neho budete môcť obdivovať krásu okolia z výšky oblakov.

Samozrejme, nebude chýbať ani zoznámenie sa s týmto mohutným strojom, či inštruktáž a bezpečnostné pokyny, takže sa o svojich najbližších nebudete báť. Budú zverení do rúk profesionálov a odnesú si zážitok hodný chlapa!

 
Pre viac informácií o lete či pomoci s výberom darčeka nás neváhajte kontaktovať.

Vaša Adina

article-left-image
article-right-image
Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu