+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Odporúčame zážitok SRÍ LANSKÁ BEAUTY DAY

Každá žena sa chce cítiť krásna, svieža a pôvabná. Pre ženu je dôležité byť neustále očarujúcou a prekrásnou, avšak ťažko to docieliť, ak je pod neustálym stresom a tlakom. Preto je pre každú ženu dôležité, aby si aspoň občas odpočinula od všetkých starostí a poriadne sa zrelaxovala. Najlepším variantom pre ženu by bolo spojiť relax so skrášľovacou kúrou.

Tým máme na mysli Srí lanské beauty day, vďaka ktorému sa nielen každá žena uvoľní a príjemne zrelaxuje, ale aj prežije deň plný zábavy. K Srí lanskému beauty day patrí aj pravá Srí lanská kuchyňa, na ktorej lákavé chute nikdy nezabudnete.

Čerešničkou na torte je, že celý zážitok sa odohráva na Smolenickom zámku, odkiaľ budete jednoznačne odchádzať s pocitom princeznej. Odporúčame si nielen naplno vychutnať starostlivosť a nehu, ale najmä spoznanie krás Smoleníc, z ktorých vidíte Malé Karpaty ako na dlani. V Smoleniciach si okrem pôvabnosti Smolenického zámku môžete vychutnať dlhé prechádzky po okolitých lúkach a ľahšie turistiky po vrcholoch Malých Karpát.

Vaša Adina

article-left-image
article-right-image
Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu