+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Príjemné chvíle pri knihe!

Ako všetci dobre vieme mesiac marec sa nám nespája len s príchodom jari ale i s knihami. Vraví sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale vedeli ste, že knihy sú rovnako dobrým priateľom človeka? Nemusíte byť milovník kníh, ale ak si chcete predĺžiť život zbystrite pozornosť! Vraví sa, že človek, ktorý denne prečíta zopár strán výrazne mu to predĺži život. Knihy sú vynikajúcim lekárom. Nie len, že Vám predĺžia život o pár rokov ale taktiež Vás zbavia stresu, znižujú krvný tlak a zlepšujú pamäť. Ak sa bojíte lekárov a túžite byť zdravý ako rybička siahnite po knihe! Príjemné chvíľky pri knihách Vám určite spríjemní víkendový wellness pobyt pod Tatrami. Predstavte si tie nádherné v

ýhľady z Vašej izby priamo na Tatry s rukou knihe. Víkendový pobyt môžete aktívne využiť na horách a preskúmať nádherné zákutia Tatier.

Premýšľali ste niekedy pri čítaní rozprávok, že sa chcete cítiť ako v rozprávke? Chceli ste byť ako Popoluška a žiť na zámku? Tak neváhajte a splňte si svoju predstavu na barokovom zámku. Ponúkame Vám nádherný romantický pobyt, kde si môžete spríjemniť posedením vo všetkých salónikoch zámku. Ba možno natrafíte na knižnicu a budete sa cítiť nie len ako Popoluška ale ako princezná Bella z Krásky a Zviera, ktorá milovala knihy presne ako Vy!

Obdivovali ste Ježibaby, čo bývali na strome alebo hrdinu, ktorý býval v malebnom domčeku na strome.  Možno ste chceli mať rovnaký domček na Vašej záhrade ale nikdy sa Vám to nesplnilo. My Vám splníme Váš sen! Rozprávková noc v domčeku na strome ponúka nádherný relax v prírode, prebudenie sa do krásneho nového rána so spevom vtáčikov, výhľady na západ a východ Slnka a čítanie knihy priamo v korunách stromov.

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu