+421 944 078 245
v prac. dňoch 9:00 - 17:00

Zážitky vianočnej radosti

Vianoce sú obdobím, ktoré nám prináša radostné pocity, široké úsmevy a nezabudnuteľné chvíle s rodinou a priateľmi. Vonkajšie svetlá, farebné guľôčky a vonné sviečky navodzujú atmosféru, ktorá sa nedá inak opísať ako vianočný zázrak. Vôňa jedle, škorice a vianočných koláčikov symbolizuje predzvesť Vianoc.

Na Vianoce očakávame rôzne dary, no nie je nič krajšie ako sám niekoho obdarovať. Avšak pozor, nemusí ísť iba o dar hmotný! Ponožky sú síce fajn, zahrejú, ale nie každý sa im poteší. Darujte niečo, na čo budú Vaši blízky dlho spomínať. Niečo, pri čom si hneď spomenú, že to bolo od Vás. Darujte zážitok!

Zimné mesiace otvárajú dvere zážitkom, o ktorých môžeme počas roka iba snívať. Mushing, či jazda psím záprahom, nadchne rovnako deti ako aj dospelých. Veď kto by nechcel brázdiť zasnežené polia v saniach ťahanými psami?

Mnohí sa nevedia dočkať prvého snehu a čakajú, kedy si dobre zalyžujú. Zoberte svoju polovičku či celú rodinku na 3 dňovú lyžovačku do lyžiarskeho strediska Králiky, kde si oddýchnete od všetkého zhonu.

V prípade, ak oddych nepotrebujete a nerobia Vám problém chladnejšie zimné noci, určite stojí za vyskúšanie stráviť noc ako eskimáci v snehovom iglu.  Iglu si dokonca sami postavíte. J

K vianočným sviatkom neodmysliteľne patrí dobré jedlo a vôňa čerstvo napečených medovníčkov, ktoré môžu nielen skvelo chutiť, ale aj oku lahodiť! S jednoduchým kurzom zdobenia budú na Vašom sviatočnom stole tie najkrajšie medovníčky.

Okrem toho, pre domáce gazdinky, ktoré milujú pečenie a rady skúšajú nové recepty, odporúčame kurz pečenia makróniek, ktorých príprava vyzerá jednoducho, ale nenechajte sa oklamať! ;)

A mužov, manželov, bratov, synov, ktorí od malička túžia splniť si aspoň jeden detský sen, môžete ,,šokovať“ netradičným darčekom v podobe bagrovania. Pretože nikdy nie je neskoro splniť si detský sen!

Darujte tieto Vianoce darček, na ktorý budú Vaši blízki ešte dlho spomínať.

Jednotka na trhu
v predaji zážitkov
Jednoduchý online predaj
Vernostný klub Adina
pre každého člena
17
Rokov na trhu